ATHENA KEBAB

ATHENA KEBAB Athena Kebab

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4 gwiazdek z 318 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Athena Kebab. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

24 maj 2022 o 7:09 Jak zwykle Świeżo, smacznie i szybko!
8 maj 2022 o 21:01 Świetny kebab i bardzo szybka dostawa.
1 maj 2022 o 20:49 Kebab ciepły, super przyprawione i przypieczone mięso, sosu w sam raz. Polecam
29 kwi 2022 o 16:03 Polecam
15 kwi 2022 o 17:30 Pierwszy raz dostałem pomniejszone porcje . Mam nadzieję że tak jednorazowo. Kucharz może miał gorszy dzień . Smak bez zmian czyli dobre bez zastrzeżeń.
9 kwi 2022 o 9:36 Jak zwykle szybko i smacznie. Jak kebab to tylko Athena.
29 mar 2022 o 19:30 Chleb by się przydał do mielonki bo bułka była nie zjadliwa. Kanapka rozwalona, jakby ktoś nią rzucał o ścianę.
28 mar 2022 o 21:58 Byłam wasza fanka, aspirowaliscie na najlepszego kebaba w okolicy i klapa. Mięso w dzisiejszym kebsie bez smaku, surówki niedoprawione. Ilość duża, ale to tyle . Sos jak sos, kebab jak kebab. Dałam dwie gwiazdki, bo zjadłam od biedy.
28 mar 2022 o 15:12 Jedzenie było zimne. Mięso strasznie spieczone. Dodatkowo w jedzeniu został znaleziony włos. Nie polecam
23 mar 2022 o 18:40 Dostawca oskarżył mnie o wystawianie negatywnych opinii, co było dziwne. Może mu się osoby pomyliły, więc Panie dostawco proszę o to pozytywna opinia. Jedzenie było dobre i szybko
23 mar 2022 o 11:34 Szkoda że jakość jedzenia nie jest tak dobra jak prędkość dostawy. Jakoś mięsa i surówek drastycznie spadła na przełamie ostatnich miesiący